In life, ALLAH doesn't give you the person you want, instead he gives you the person you need... to love you... hurt you and teach you the real meaning of life... =)

Monday, June 6, 2011

Coklat itu manis


Situasi:-
Dear you, tak payah nak nampak 'gula-gula' sangat lah pujuk i dengan bagi coklat bagai.. Hihihi...

Fakta berdasarkan situasi di atas. Okay, sesetengah perempuan memang pantang kalau diumpan dengan sebungkus atau sekotak coklat. Ini bagi perempuan yang betul-betul memang merupakan penggemar tegar sama coklat la. Yang mulanya tadi marah-marah siap muncung panjang-panjang terus hilang bila nampak sinaran pembalut coklat. Selalunya la kan kebiasaanya, kalo si gurl merajuk mesti si guy tu akan pujuk dengan memberi upah coklat. Tapi kenapa kena bagi coklat? Bagilah biskut kraker gula Seng Heng kee. Boleh cicah dengan air teh o beng..  =_= 

7 comments:

Wan Schazwan said...

ape yg berlaku ni...

Alynna said...

huhu...
saja suka-suka jela entry ni che wan... =D

fiQ'Ra Pancake said...

betul2.. haha, bek bg car ke.. kan bgus :P

Alynna said...

fiQ'Ra: haha.. bagus gak idea tuh.. dapat kereta nanti boleh vroom.. vroom.. hehe...

fadzlyismail said...

chocolate tobelerone!!!!pergh!!! sedap2!!! jom folow saya

http://mzulfadzly.blogspot.com/

*Syunathegadis* said...

hehee.. sokong entry ni :) i like biskut kraker tu jgk. cicah teh o..hehe comel jew^^

Alynna said...

hikhik...
tak sangka ada jgk org yg satu geng dgn saya...
seppp ckettt...
hehe...