In life, ALLAH doesn't give you the person you want, instead he gives you the person you need... to love you... hurt you and teach you the real meaning of life... =)

Sunday, June 26, 2011

"Saya Blogger Gadis Melayu"



Hohoho... Saya bangga saya blogger gadis Melayu...



Terima kasih kepada adik manis cik syuna kerana sudi tag saya.. I'm in!! Hehe.. Nasib jugak ada orang maen tag-tag kat saya ni, kalo tak makin berhabuk dan bersawanglah blog nih. Start je cuti sem baru-baru nih  otak jadi malas nak berfikir. Idea pun dah kering. Tak taw nak update blog pasal apa. Yang pasti hanya mahu merehatkan diri puas-puas, melepak di sisi televisyen sambil mengunyah cekediss. Hihihi..



Oh ya, pada sape-sape yang rasa diri tuh anak gadis Melayu (boys strictly are not allowed) dan ada hajat di hati terasa seperti ingin menyertai dipersilakanlah yer. Caranya mudah saja..


  1. Buat satu entry bertajuk : SAYA BLOGGER GADIS MELAYU.
  2. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ni... 
  3. Tag rakan-rakan blogger kamoo yang lain... terpulang nak tag berapa orang...(gadis melayu ye...bukan teruna melayu...hehhee:p)
  4. Copy & paste url entry anda di ruang komen entry ini...
  5. Expired date??? sehingga 31/12/2011...lama giler kan...hehehe...


Gadis-gadis Melayu yang di tag oleh saya:-

1. Azrin
2. FiQ'Ra
3. Nuerul
4. Ain Zulaikha


* Hajat di hati nak join Gadis Melayu kat Tv9 tak kesampaian, dapat join kat sini pon jadilahhhh... ;p

6 comments:

*Syunathegadis* said...

haii..u re most welcme darling:) good luck yew !

Wan Schazwan said...

caption ygkat bawah tu menarik...hahaha...hajat yg besar x dpt, hajat yg kecik pon boleh la...

-✿Ayu✿- said...

accepted! thanks sudi join!

Alynna said...

syuna: hehe.. tQ! u too dear.. =D

Alynna said...

wan: h0h0h0.. dari dulu memang berangan nak masuk tv jadi cam model.. tapi belum ada rezeki lagi.. dapat join kat sini pun jadilahhh.. huhuhu...

Alynna said...

ayu: n0 biggie! welc0me dear! =D