In life, ALLAH doesn't give you the person you want, instead he gives you the person you need... to love you... hurt you and teach you the real meaning of life... =)

Friday, December 30, 2011

Goodbye, Bitter Sweet 2011. Hello, New Hope 2012.


Learn from yesterday.
Live for today.
Hope for tomorrow.



I want to stop thinking about the past and not to worry too much about what's going to happen in the future. I believe in destiny. ALLAH had arranged my life perfectly for me. My presence is a present so, I want to live for today and appreciate everyone and everything that I have.


I want to stop thinking about what I don't have, what I wish I will had, who walked out from my life and whatever else that falls in that category. I want to think about what I had owned and have right now, whom I have and care in my life that always be by my side and feel how fortunate I am.


Those people who had made me happy are very special people to me and they should be treated as such. One big mistake that most people make is to mistreat those who are kind to them and would do anything for them by taking advantage of them by not putting the same effort into the relationship as their partner.



It's hard to hold on to something that you know would never be yours in any way you think of. I just have to learn to let go and face the fact that while good things never last, and some don't even start.


I deserve to wear smile in my heart, not because of what I have or what I do, but because of who I am. Yes, I am changing everyday, but I will always looks amazing just the way I am.


Let us be grateful to people who make us happy.
They are the charming gardeners who make our souls blossom. =)

Saturday, December 17, 2011

Last semester, Last trip


This post had been delayed almost 3 weeks. Lazy me. Don't know why. Too many depressed lately. Never mind. There must be a reason for what had happened to me. I know i am a strong girl..  =)

We was having our first and last trip for this last semester starting from 24 November until 26 November ago, to Kuala Lumpur ( as usual ) for 3 days and 2 nights and we was staying at UiTM Puncak Perdana

4 lucky places had been selected to be visit by us. Beryl's, Prince Court Medical Centre, High 5 and Deligateux. This visit was as part of our group project. Besides learned something new, we also was having some fun. I really love that! =)




















































Really had a great time with you guys. This were our last semester been in the same class together, sit besides each other together, been mad by lecturer together, laughing together, finishing assignment and study hard for exam together ( feels like want to cry while typing this ). Will miss those moment soon. GOOD LUCK FOR YOUR FUTURE EVERYONE!  =)

Tuesday, November 1, 2011

Infrared Photography Team


Semuanya terjadi tanpa diduga. Dua hari yang lepas saya secara tidak langsung melibatkan diri dengan salah satu gerai yang terlibat dengan Majlis Konvokesyen yang diadakan di kampus saya selama dua hari. Niat di hati hanyalah ingin membantu rakan kelas, yang juga ingin membantu rakannya yang merupakan photographer bagi sama-sama menjaga gerai sepanjang pesta konvo itu berlangsung. Kira macam saya jadi part time workers laa sekejap dengan mereka sepanjang dua hari tuh. 


Best sangat-sangat dapat berkenalan dengan ahli-ahli Infrared nih. Tak sangka. Diorang memang sporting habis. Dalam dua hari je kitorang boleh jadi sangat rapat. Bos dia pun sangat sporting. Lepas habis je kerja pasti dia akan ajak kami semua lepak kat satu kedai makan dan makan dinner sama-sama dan setiap kali tu lah dia akan belanja kitorang. 


Seronok dapat bos yang tak kedekut dan tak berkira nih. Kita nak kerja dengan dia pun rasa seronok jee. Kalau diikutkan kerja yang diberi tak adalah susah mana pun. Kena pandai tarik pelanggan datang ke gerai kita je. Tapi syukur alhamdulillah, rasa penat sepanjang bekerja dua hari tuh sangat berbaloi. Memang tak sangka akan dapat bayaran sebanyak tuh. Shopping sakan lah saya untuk raya haji tahun nih.. Kehkehkeh...


















Team Production.. Yang kat tengah-tengah tu lah bos kami...

P/s: Bos siap tanya lagi kalo ada free time nanti nak ajak saya photoshoot untuk baju muslimah. Perghh, macam best je bunyi. Rasa macam dapat durian runtuh jee. Memang dah lama dah mengidam nak terlibat dengan benda-benda macam nih. Akhirnya Tuhan makbulkan juga. Alhamdulillah. Bolehlah dapat side income sikit. Dan lagi satu bukannya apa, senang nanti kalo nak kawen dah ada photographer pilihan dah.. Cehhh, jauh naww berangan.. ;p 

Monday, October 17, 2011

Because I'm Just An Ordinary Girl



Being a girl’s not about make up. 


It’s not about trends and brands. 


It’s not about dating the hottest guy or attending the hottest club. 


It’s about loving yourself for who u are. 


About wearing what u feel comfortable with. 


About falling in love with someone that really cares and makes u happy. 


It’s about doing what u feel like doing. 


And not rushing decisions when u have a lifetime to make.


I am proud to be born as a woman.. =)

Saturday, October 15, 2011

I am a loyal Celcom users


It's already 3 years I've been using Celcom number and so far did not encounter any problems yet. Till last Sunday when I've just finished talking on the phone with my school friend, my sim card suddenly corrupted. I cannot make any phone calls and also cannot send any text message. Andd the situation become worst when all my contact numbers also gone. Duhh,  how am i going to call my parents because I never ever remember their celcom numbers. Don't be a 'good' daughter like me.. *Feels like want to cry*



So, the next day after class I straightly went to the Celcom center near with my place. I told them my problems and they replied " You have to changed into new sim card miss because your sim card seems cannot be functioned anymore, but i will try my best to get back all the contact numbers if i can."



But, seems luck are not on my side this time. I have to accept the truth that I've lost all the important contact numbers. Sorry dear friends.. I take this as a lesson, next time don't ever ever save phone number into your sim card but into your phone memory because once it corrupted all the things inside the sim card will also be gone like FOREVER!  =_=


My old sim card.. Better buang ke laut jeeee..

Wednesday, September 28, 2011

The Truth



Dear boys:-
Be a man that every woman would dream and hunt to be their groom. ....

Do trust your woman and don't blame them on their annoying act because whatever they do, just because they loves you wholeheartedly ....

Wednesday, September 21, 2011

All About Us


I dedicate u this song...




And u gave me this song...




We've been through with so many obstacles lately, and till today there's still a person that envy with this relationship, always create an issue so that we had a fight and I don't know why. But no matter what happen we never give up and believe in one thing, as long we always being honest and trust each other nothing can threaten us and actually from there we know each other much better








Dear you, 

I know, lately I always create a small fight with you. I always accused you with something that you never do but actually it is one of my way to test you how much you care about me. I'm sorry cause sometimes i'm being childish in front of you because i know as the end result, you will comfort and give full attention towards me... =)

Before this you had ask me whether I had fun spending time with you all this while, and i just keep silent with no feedback. Deep in my heart the answer will always YES I DO.  This will probably my last semester staying near with you so, do treat me well, okeh?!  =)

Tuesday, August 9, 2011

Chance


I remember years ago,
Someone told me I should take caution when it comes to love,
I did......



I've never thought, his last minutes action will make me feel very touched and so surprised. Thanks for dropping by at my place. Fever is not an excuse for him to come and meet me. No other words could describe how happy and lucky i am. Willing to come from afar just to see me. Even though we just met for 30 minutes but it was a precious seconds for me. Hoping that you will get well soon and pleaseee take your medicine as prescribed andd do not skip your meal. Happy fasting... =)

Friday, July 22, 2011

Today is the day. Turn 23 !


A day before:-


11.28pm
~ Received a phone call from one of my closest friend that just recently done watching football match at Stadium Bukit Jalil. Just a short conversation. This boy never failed to keep updated about me. Thanks friend! =)


11.35pm
~ Someone has text telling me that he is waiting till 12.00am. Haha. Funny message from a funny guy.


12.00am
~ The phone ringing. As expected, it's a birthday wish from someone that i care the mosttt. Thanks to him! You make me smile for the whole night.. =)

~ Text message from my dearest siblings.

~ Received non-stop birthday wish from my Facebook friends.


Thanks a bunch for those who had wish and pray for my happiness. I know I had grown up enough, and it means that there are more responsibility and commitment are waiting for me outside there. Till the end of this year, I'm just hoping that my studies will goes well and I can graduate my Bachelor on time with flying colors. I feel really grateful to be surrounding by a lovely and caring people around me. I really had a great day! =)

Friday, July 15, 2011

Kedaimu Kedaiku Juga


Masuk hari ini genap 2 minggu saya bekerja. Busy sangat jadi wanita bekerjaya sampai tak ada masa nak update blog. Huhu.. Cuti lama-lama ni boring jugak kalau duduk je kat rumah tak buat apa-apa langsung di samping membesarkan badan.


So, korang-korang yang bercuti tu apa je yang korang buat time cuti-cuti macam ni? Melancong? Kerja part time? Atau duduk goyang kaki jer kat umah?


Bagi saya, cuti-cuti macam ni adalah lebih baik jika saya bekerja. Takdelah cuti 2 bulan ni rasa macam 2 tahun jer. Duit pun masyukk. Boleh buat belanja dan makan besar untuk Raya nanti.. Ngeeee..


Nasiblah rezeki nak dapat kerja tu mudah jer dan kedai yang bertuah itu adalah Dzaz Collection (Menjual Pelbagai Jenis Tudung dan Selendang). Siap promote lagi tuh. Hehe..




First time ohh mendapat kepercayaan oleh owner kedai untuk uruskan businessnya seperti business saya sendiri. Mempunyai 4 cawangan business yang sama mungkin menyebabkan tuan kedai ni terpaksa memberikan sepenuh kepercayaan kepada stafnya untuk menguruskan perniagaannya. Alhamdulillah jugaklah dia mendapat pekerja yang jujur macam saya. Ceittt! Haha...


Agak mencabar jugaklah pada mulanya. Kena bukak dan tutup kedai sendiri. Ikut suka kalo rasa-rasa nak bagi diskaun ke tak dekat pelanggan. Pegang sume duit sales. Belajar letak manik kat tudung kalo ada permintaan dari pelanggan dan macam-macam lagilah. Cukup penat. Tapi seronok sebab dapat pengalaman yang orang lain tak mungkin dapat. Hehe..


Tengok nih. First time buat manik atas tudung. Tak berapa nak jadi. Tapi nasib baik customer tuh puas hati. Huhu...

One of my favourite... =)

Sunday, June 26, 2011

"Saya Blogger Gadis Melayu"



Hohoho... Saya bangga saya blogger gadis Melayu...



Terima kasih kepada adik manis cik syuna kerana sudi tag saya.. I'm in!! Hehe.. Nasib jugak ada orang maen tag-tag kat saya ni, kalo tak makin berhabuk dan bersawanglah blog nih. Start je cuti sem baru-baru nih  otak jadi malas nak berfikir. Idea pun dah kering. Tak taw nak update blog pasal apa. Yang pasti hanya mahu merehatkan diri puas-puas, melepak di sisi televisyen sambil mengunyah cekediss. Hihihi..



Oh ya, pada sape-sape yang rasa diri tuh anak gadis Melayu (boys strictly are not allowed) dan ada hajat di hati terasa seperti ingin menyertai dipersilakanlah yer. Caranya mudah saja..


  1. Buat satu entry bertajuk : SAYA BLOGGER GADIS MELAYU.
  2. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ni... 
  3. Tag rakan-rakan blogger kamoo yang lain... terpulang nak tag berapa orang...(gadis melayu ye...bukan teruna melayu...hehhee:p)
  4. Copy & paste url entry anda di ruang komen entry ini...
  5. Expired date??? sehingga 31/12/2011...lama giler kan...hehehe...


Gadis-gadis Melayu yang di tag oleh saya:-

1. Azrin
2. FiQ'Ra
3. Nuerul
4. Ain Zulaikha


* Hajat di hati nak join Gadis Melayu kat Tv9 tak kesampaian, dapat join kat sini pon jadilahhhh... ;p

Sunday, June 12, 2011

Lelaki dan kelajuan


Lelaki dan kelajuan memang tak boleh dipisahkan. Tambah-tambah lagi pada guy yang minat giler dengan lumba kereta, drift bagai sume. Pandu kereta kalau tak tekan minyak sampai habis, jarum meter halaju tu kalau tak cecah sampai 200km/j bagi diorang memang tak sah. Itu pun dia boleh cakap slow lah kereta ni? Apa kes bhai, aku rasa macam nak melayang dah kereta ni. Kalau ada sayap kompem dah terbang sama tinggi dengan burung gagak hitam..  =_=


Memang syok eak drive laju-laju ni? Orang kata dapat kepuasan gituh. Hurmmm... 


Seriously, aku minat jugak benda-benda macam ni, tengok orang lumba kereta, touch up kereta lawa-lawa macam mana. Tapi aku sendiri nak bawak kereta sampai cecah 200km/j memang mimpi jelah kannn. Paling laju pun 120km/j or 130km/j jee. Sayang nyawa lagi kottt. Orang kata biar lambat asalkan selamat. Hehe...


Apa-apa pun bukanlah aku nak melarang sekeras-kerasnya korang drive laju-laju nih. Dah korang minat kan, tak boleh nak buat apa la. Nasihat berbuih pun korang bukannya nak dengar pun. Dengar cakap sekejap je, pastu bila nampak kereta depan bawak kereta macam pegi bersiar-siar amik angin di waktu petang mula la korang rasa macam "Panas eh aku tengok kereta depan ni. Lembab!". Ikut suka hampa lah. Asalkan korang tu cekap nak kawal kenderaan sudah. Takmolah nanti dapat berita yang kurang enak didengar. Utamakan keselamatan. Paling penting, ingatlah orang yang tersayang dan yang menyanyangimu. Cehhh...  =) 



I nak yang ni untuk besday present, boleh? :p

Monday, June 6, 2011

Coklat itu manis


Situasi:-
Dear you, tak payah nak nampak 'gula-gula' sangat lah pujuk i dengan bagi coklat bagai.. Hihihi...

Fakta berdasarkan situasi di atas. Okay, sesetengah perempuan memang pantang kalau diumpan dengan sebungkus atau sekotak coklat. Ini bagi perempuan yang betul-betul memang merupakan penggemar tegar sama coklat la. Yang mulanya tadi marah-marah siap muncung panjang-panjang terus hilang bila nampak sinaran pembalut coklat. Selalunya la kan kebiasaanya, kalo si gurl merajuk mesti si guy tu akan pujuk dengan memberi upah coklat. Tapi kenapa kena bagi coklat? Bagilah biskut kraker gula Seng Heng kee. Boleh cicah dengan air teh o beng..  =_= 

Saturday, May 28, 2011

1 week


We never know what GOD had wrote and planned for our life journey till the day comes.


We do not know what are supposed to be our destiny.


Certainly, He knows what is the best for us.


He had arranged our life perfectly.


Surely, He will never burden us with something that we cannot stand and bear to faced it.


What is past is already past and make it as a lesson.


For now, appreciate those person that comes to your life.


I know it's to early to predict the future.


But, try to search any concrete reason to forget about the past and enjoy your life more worthily.


I am happy to know you...


Tuesday, May 24, 2011

Nur Kasih



Sana sini heboh orang asyik cakap pasal filem Nur Kasih.. Bestt sgt keee?




Jadi, pada hari Sabtu yang lepas saya telah isikan hujung minggu saya yang terluang dengan pergi menonton filem tersebut. Walaupun dah hari ketiga filem itu ditayangkan namun orang still berpusu-pusu kot beratur panjang nak tengok cite tuh. Memang hebat betol tamparan cite Nur Kasih ni.. =)


Secara keseluruhannya, saya boleh bagi 10 bintang untuk cite ni. Filem ni adalah kesinambungan daripada cite bersiri yang ditayangkan di televisyen. So, sape-sape yang mengikuti cite ni akan faham bebenorla jalan cite dia macam mana. Memang bestt. Tak rugi datang jauh-jauh untuk tengok filem ni. Mengalir jugakla air mata syawal saya menonton cite ni. Terharu derrrr...


Jadi, pada sape-sape yang belom tengok cite ni saya amat menggalakkan korang-korang pegi tonton cite ni. Toksah banyak cakap. Sumpah, tak rugi.. Huhu...




*Mula berangan nak dapat husband seperti Adam.. ;p

Wednesday, May 4, 2011

4 down 2 more to go !


For this past few weeks i'm totally busy with my final examination. I don't have enough time to update my blog. And actually i also have not enough time to pampered myself..  =_=


So, for those who had tag me to join a contest i'm so sorry because i can't fulfilled it in this short time. I promise as soon i'm cleared with this examination surely i'll not feel hesitate to join and completing your tag. By the way, thanks for tagging me.. =) 


This semester 6 paper had to be taken. Starting from 27th April till 9th May. I only have 1 or 2 days gap from one paper to another paper. That's makes me feel really burden! I have to stay up till 2 a.m. do some revision then woke up early in the morning on the next day. Anddd this condition continuously almost everyday! If i don't do this, i will not have enough time to covered all chapter. 


Oh, i wish i could be strong.. 2 more paper to go.. Big hope for this semester.. May i could achieve the best pointer!


Tulisss sampai lebam...  =_=

Friday, April 29, 2011

because you always there for me


I'm quite lucky to be surrounding by an amazing and lovely people..

I have a family that always showered me with their love..

Always pampered me, easily fulfilled my needs without any excuses..

Always tolerant with me even though sometimes i know it was my mistake that i deny to admit it..

Stubborn girl that will never change.. =_=

But deep in my heart, i'm really grateful to be given such a cool and caring family in my life.



I have a bunch of friends that always support and never give up to cheer me up when i end up with problem..

Makes silly jokes just to make me laugh..

Always lend their ear to listen to my story..

I know, I always repeated the same story but i will not satisfied till that matter solve..

Lately, i faced up with so many pressure..

I feel so give up.. :'(

I know i must be strong..

Life is not easier..

Life is treating us to be more matured.. 


Bestie: Thanks coz never tired to lend your ear for me. I know you feel bored to always repeated the same advices because till end i still won't listen to it.. -_-


Penang friends: Mazza, Fiza, Iera, Mija, Myra, Azri, Che Wan, Gb, Wak and many moreee thanks coz always keep updated with my life. Never stop and bored to text and give me a call. Talking on the phone, listening your cheer voice, really makes my pain paid off!

FRIENDSHIP TILL DEATH! =)

Friday, April 15, 2011

Role Play

Syukur Alhamdulillah...


Thanks to GOD, i manage to pass through the busiest week for this semester. Yesterday was my last test and my last class i have to attended. I've done going through all the test, finish up the assignment and also performed well in my individual nor group presentation.


Now, let the lecturers taking their part do all the marking papers and evaluation on our presentation. Hoping that i will get a high carry marks so that, it will be easier for me to get a good result for my final exam. Wish meee... =)


This semester also was my last time taking French subject. After this no more language subject have to be taken. No more "bonjour.. merci beaucoup.. a bientot.. comment vous vous s'appelle comment.. salut.. au revoir" and so on...


Surely, i will miss all those things. Same goes to Japan language. Even though i'm in French class sometimes i made a mistake by translating the words in Japan not in French.. So, don't you agree with me that Japan words are much more easier to memorize rather than French words?? You better do.. Haha...


My last task for French subject was we are required to do a role play in French. Which means, we have to record a video. Each person will have their own characteristic. Some sorts like drama.


Feel very funny when i repeatedly watching the video. I cannot believe that i manage to be serious and act like a good actress whereby, on that time actually i'm controlling myself from chuckle. It's veryyy hard. Believe me.. Hihihi..  


Presenting our group work. There are 5 members in my group. Nice experience working with you guys. Hope we got a good grade for this subject.



video



The image a little bit blur and the voice are not very clear. Never mind, we are not a professional crew to have all those superb props because we just record it using NOKIA E75 but, nice try, rite?? Feel free to give a comment. I'll be glad to hear that from you guys... ^__^

Monday, April 4, 2011

Permulaan



Phewwwww, tarik nafas dalam-dalam.. Tapi tak semestinya semua ini sudah berakhir. Oh tidakk! Dapat merasa sedikit kelegaan sebab arini saja 3 test dah lepas. Oh yeahhh! =)


Harini ada 3 test termasuklah test MUET.. Hehe.. Tu lah time diploma dulu tak nak amik sekarang baru la terhegeh-hegeh nak amik. Format baru untuk MUET pun dah lupa macam mana. Jadi, tadi tawakal jela pegi amik exam.. Heeee~


Pukul 10.58 pagi lagi dah ada kat tempat exam. Exam start pukul 11.00 pagi. Kira sampai awal la jugak tu kan?? Hihi...


Harini test MUET untuk speaking sahaja. Untuk listening, reading dan writing akan bersambung pulak pada 16 April. Kenapa jadual macam tu eak? Memang tak boleh habiskan dalam masa 1 hari yerrr.. Lambatlah saya nak cuti study week macam ni... -__-


Okay, cuba korang teka saya jadi candidate yang ke berapa tadi?? CANDIDATE A okehh.. =(  Nervous gilerr. Masa 2 minit untuk sediakan point memang tak cukup bagi saya. Baru je dapat tulis 4 point lepas tu examiner tu habaq " Ok, candidate A, your time is over. You may start your point now"... Errrr.. 


Mula-mula start memang okay. Tapi setengah minit sebelum habis masa, I was just like " Ermmm, Aaahh, Silent Mode". Huh! geram sebab tengah-tengah present tiba-tiba blurr.. 


Untuk second punya task apa lagi REVENGE time lahh. Habis semua kena serang dengan saya. Saya dengan bestie conquer the discussion.. Nak dengar sangat saya bagi point kan. Amik kau! HAHA. Suka hati saya sebab dapat cakap banyak-banyak.. =D


Satu dah lepas.. 3 lagi perlu dilalui.. Doakan saya dapat band 4 pun jadilah.. Aminnn.. Teheeee~

Thursday, March 24, 2011

beach is my best friend


Sitting near to the beach is like some sort of therapy for me..

I do love beach..

S0ooo much.. 

A place to release all the worst and bad feeling..

Look far into the sea..

Live in my own world without being disturb..