In life, ALLAH doesn't give you the person you want, instead he gives you the person you need... to love you... hurt you and teach you the real meaning of life... =)

Tuesday, May 24, 2011

Nur Kasih



Sana sini heboh orang asyik cakap pasal filem Nur Kasih.. Bestt sgt keee?




Jadi, pada hari Sabtu yang lepas saya telah isikan hujung minggu saya yang terluang dengan pergi menonton filem tersebut. Walaupun dah hari ketiga filem itu ditayangkan namun orang still berpusu-pusu kot beratur panjang nak tengok cite tuh. Memang hebat betol tamparan cite Nur Kasih ni.. =)


Secara keseluruhannya, saya boleh bagi 10 bintang untuk cite ni. Filem ni adalah kesinambungan daripada cite bersiri yang ditayangkan di televisyen. So, sape-sape yang mengikuti cite ni akan faham bebenorla jalan cite dia macam mana. Memang bestt. Tak rugi datang jauh-jauh untuk tengok filem ni. Mengalir jugakla air mata syawal saya menonton cite ni. Terharu derrrr...


Jadi, pada sape-sape yang belom tengok cite ni saya amat menggalakkan korang-korang pegi tonton cite ni. Toksah banyak cakap. Sumpah, tak rugi.. Huhu...




*Mula berangan nak dapat husband seperti Adam.. ;p

7 comments:

Wan Schazwan said...

la nape x ajak...nak g tgk...xde geng la...

AzRin Kamaludin said...

oo00..nie g tgok dengan tettt ker??hambaoi...kemain..:)

Alynna said...

wan: hehe.. tapi ezy tgk kt teganu.. boleh ke dtg jauh2? hehe...

Alynna said...

ina: haha.. tettt yg mana satu? huhu.. dok aihhh.. ni g tengok gn housemate... =)

cikmima said...

best cite nie,mima pun dah tgok tp tetido kjap lam wayang..huuuu

aisya said...

even orang ramai cakap nur kasih ni best.. drama atau movie.. still x minat jugak.. xtau la nape..

Wan Schazwan said...

dah tengok dah...memang terbaik...nak tengok lg next time...