In life, ALLAH doesn't give you the person you want, instead he gives you the person you need... to love you... hurt you and teach you the real meaning of life... =)

Monday, October 11, 2010

you can call me "minah salleh"


Sangat lega!


Ya, why not kan?


For these past 2 weeks ni, kitaran hidup saya sangat-sangatlah kucar-kacir. Diri sendiri pun dah tak terurus. Mane nak siapkan assignment, presentation, quiz, dan test yang tak habis-habis. Nak dekat-dekat habis sem ni sumenya nak kena siapkan sebelum final exam. Kena paksa rajinkan diri kalo nak minggu memenatkan ini cepat-cepat berakhir. Orang tido saya berjaga, orang makan saya berlapar, orang mandi basah, saya kadang-kadang tak mandi. Pergi kelas pun selekeh selebet jer letih badan punya pasal. Wahhh gilerr busy saya. Ngehehe...


Tiba time nak buat presentation kat depan lutut ni tiba-tiba rasa longgar. Tangan seram sejuk. Itu tandanya saya sedang nervous yer adik-adik. Well, that's normal for me. Paling kelakar bila group mate nak kenalkan next presenter which is saya yang comey-comey ni, sampai tersasul-sasul diorang panggil nama saya. Ye saya taw, nama saya panjang dan susah nak ingat lagi-lagi time-time genting camtu sebab tu lah saya dah reka nama glamour yang paling senang sekali untuk korang-korang ingat...tak gitu? =)


For the whole weeks tuh spekong mat salleh jer masing-masing. Persediaan untuk presentation. Practise makes perfect, rite? Rasa macam dah terer jer cakap omputih untuk minggu tu jelah walaupun kadang-kadang tuh ayat yang senang pon boleh tersasul-sasul nak sebut.


Lega, sumenya dah selesai dan lepas ni tak payah nak susah-susah hafal point lagi. Lepas ni boleh apply jadi lecturer teruslah sebab dah banyak pengalaman buat presentation kan? Hehe...Sibukkan diri untuk final exam plak lepas nih. Wish me luck! =)


Tengok-tengok, saya kat library nih. Sempat lagi posing-posing...;p

2 comments:

k4MARUL said...

huh, so wak r yu duing right now? (guna dialek kelantan)

anyway, gud luck my dear 4 ur exam..

Alynna said...

hehe...
tanx dak messy...
=)